Over ons

Ik ben Janine en ik ben gek op White Chocolate Caramel Macchiato.

Maar nu even serieus…

Ik ben Janine Wijnberg en eigenaresse van Prevent Coach en Kinderpraktijk LeV. Een aantal jaren heb ik gewerkt als juf in het basisonderwijs en besloot toen verder te leren tot kindertherapeut. Ik bied graag extra zorg of hulp aan kinderen die dit nodig hebben. Met mijn PABO achtergrond in combinatie met mijn praktijk heb ik het idee dat ik dat nu ook echt kan bieden

Na mijn opleiding Kindertherapie ben ik Kinderpraktijk LeV  opgestart.
In de avond geef ik geregeld workshops en informatiebijeenkomsten aan ouders en opvoeders. Op deze avonden wordt erg enthousiast gereageerd door deelnemers. Zelf merk ik dat ik er enorm veel energie van krijg om mijn kennis op deze manier door te geven.

Het is zo leuk als je naderhand van ouders een berichtje ontvangt, waarin zij aangeven echt baat te hebben gehad bij de tips en informatie die ze van je ontvangen hebben. Daar doe je het voor.

De preventieve workshop Rouw en Verlies bij kinderen: bewust omgaan met de dood, trok erg veel aandacht. Er was veel interesse in dit onderwerp en deelnemers kwamen ook van ver buiten Doetinchem om de workshop te volgen.

Daarom heb ik besloten om Prevent Coach op te starten en van de workshop een Train-de-Trainer te maken. De workshop kan op deze manier door andere trainers vanuit hun eigen praktijk aangeboden worden in het hele land. De Train-de-Trainer Rouw en Verlies bij kinderen: bewust omgaan met de dood, is geaccrediteerd door het Registerplein en SKJ.

Er is tevens een training voor professionals. Deze richt zich op professionals die wel de kennis willen vergaren, maar niet de intentie hebben om workshops te gaan geven.

Prevent Coach richt zich voornamelijk op het preventieve aspect binnen de jeugdzorg. Met de workshops wil Prevent Coach kennis en inzicht geven aan ouders en opvoeders. Het doel is een bewustzijn creëren waarbij ouders en opvoeders door de inzichten die zij hebben, anders reageren en handelen waar nodig.

Prevent Coach blijft continu in ontwikkeling en in de toekomst zullen er meer workshops en trainingen bij komen over uiteenlopende onderwerpen.

Heb jij interesse je aan te sluiten bij Prevent Coach?

Kijk dan eens bij de Train de Trainer die wij aanbieden.

Benieuwd welke Prevent Coach er in jouw eigen omgeving beschikbaar is?
Kijk dan eens op de pagina Prevent Coach vermeldingen.

Meer weten over Prevent Coach?
Heel goed! We helpen je graag verder. Vul gerust het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.