Inspire Me Day

Inspire Me Day

Op 14 september is de eerste editie van de Prevent Coach Inspire Me Day. Deze dag volg je 3 workshops bij verschillende professionals en daarnaast wordt er een product presentatie gegeven. Naast de workshops en product presentatie is er tijdens de pauzes ruimte om andere professionals te ontmoeten en te netwerken.  

Programma van deze dag:

POP-talk door Caroline van Praktijk Caroline Muller

Deze dag verzorgd Caroline Muller een miniworkshop POPtalk, waarin zij ons verteld over de werkwijze van POPtalk als coachtool. Uiteraard is er de mogelijkheid materialen te bekijken en een en ander zelf te ervaren. Tevens zal zij ons enige informatie geven over het gebruik van POPtalk bij Rouw en Verlies.

Essentiele oliën door Wellnesscoach Elena van Relax! wellnesspraktijk

Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun krachtige helende eigenschappen. Elena vertelt tijdens deze basistraining essentiële oliën & gezondheid wat deze oliën voor jou, je gezin of praktijk kunnen betekenen. Zij zal tevens uitleggen hoe essentiële oliën werken in het lichaam en hoe ze ondersteuning kunnen bieden bij rouw en verliesverwerking.

Geluk door Transformatiecoach Natasja van Blitzcoaching

Natasja gaat ons iets laten ervaren ten aanzien van geluk. Ze neemt ons een stukje mee in de praktische en waardevolle workshop “mijn eigen geluk”. Hierbij noemt zij als sleutelwoorden investeren in jezelf, doorzetten, geloven in wat wel kan en maak je dromen waar. Je werkt tijdens deze workshop op een leuke manier aan je eigen zelfvertrouwen. Je zult zien dat er fijne eye-openers zijn deze workshop, wat jouw (zelf)vertrouwen een positieve boost zal geven!

Product presentatie met werkvormen door Geke van Goed-gezien

Geke laat ons tijdens de product presentatie een aantal van haar producten zien, die waardevol zijn voor je praktijk. Zij zal daarbij tevens uitleg geven over het inzetten van dit product. Aan bod komen onder andere de associatiekaarten, emotie-domino en het onlangs verschenen (M)EMO spel. Er is een mogelijkheid haar materialen te bekijken en kopen.

De Inspire Me Day wordt gegeven in Arnhem bij het Postillon hotel. Tijdens de dag is koffie, thee en iets lekkers inbegrepen en uiteraard ontvang je een uitgebreide lunch.

Lijkt deze dag je interessant en wil je graag deelnemen? Momenteel is er een leuke aanbieding!  

Ben je geregistreerd op de website van Prevent Coach en meld je je voor 5 juli aan dan betaal je 139 euro exclusief btw. Daarna betaal je 159 euro exclusief btw. Ben je niet op de website geregistreerd als Prevent Coach, maar zou je toch graag deel willen nemen aan deze dag, dan betaal je 179 euro exclusief btw. Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus zorg dat je er snel bij bent.